Friday, September 3, 2010

dia merajuk lagi...

salam semua, waa..lamak juak ku x update blog ku tok..actually, ari2 aku bukak blog cuma masa x mengizinkan aku bercerita kat blog tok..gik pun bebanan kerja semakin byk..huhuhu..kin nak raya kin byk keja..tapi terimak jaklah..alhamdullillah ada juak  keja nak...knek tok malam2 aku gago polah biskut n popia..ehehhe..sambil ya tlg mak aku polah kuih..mak aku gago jak polah kuih k jual..kuih k umah mek org impun blom d polah gik..mak aku pdh nya nunggu aku molah..ooo..tedah..aku cuti ngak 2 hari before raya..xpa..mlm2 ku tlg ktk mak ah...

emarek perabot baru umah mek org sampe..cewah ngeso tek nak..ahaha...xda niat k..guro jak..alulah kepo mak aku ya..aku tauk nya x suka ngan meja mkn yg aku beli ya..sebab sit meja mkn ya wana putih..huhu..nay nak polah..aku nak match kan ngan sofa n langsir bah..ehehhe...tapi bila aku balit keja xda nya bising..tapi adik ku yg poret ya madah ngan aku...ehhehehe...bersama2 ngan perabot2 ya ada "my new gadget"..ehhehe..kdak sakai aku koh bermain ngan benda ya..almaklumlah..first time ku  ada camera impun aih..walapun bknlah camera DSLR cuma camera digital biasa2 jak tp ku nang syukurlah..at least semua ya aku beli atas usaha sendiri...

 my new camera Olympus Tough 3000

ai...alu terpesong cerita kita tok ngan tajuk utama..ehhe..emarek pulang keja aku tumpang Fareeza sampe kat satok mcm selalulah..pasya ku jumpa ngan si Dia..kira mek 2 dh deal mok jumpa kat bazaarlah...kira mok g bazaar sama2 lah...dh ku sampe satok, si Dia nang dh pdh nya balit umah lok tukar baju n ambik helmet..jadi aku pdh aku tunggu kat wanda...kira dh setengah jam aku tunggu tek nak, aku pun kol Dia lah..aku kol n tyk ngan bagus manis gik ya "ktk kat cney?", Dia jawab "kmk dh kat nak sampe", aku reply "owh..ok, dh kat cney ya"..maksud aku dh nak sampe cney bah..xda aku kasar koh..terus Dia jawab "dh kat nak sampelah, dh kat lorong2 tok!"...aku jawab "ok2...dh kat dpn TOTO kah?"...terus nya manas...! aku terus terdiam..heran juak ati ku..aku cuma bertyk jak..bkn nya tuduh nya main TOTO pun...nya impun juak pdh nya salu parking dpn TOTO..heran aku aih..pasya x jawab kol n x eply msg aku..hentam jak sia..merajuklah nya ya..huhuhu..aku juak jadi mangsa..aku juak yg say sorry even doe aku x tauk pun pa kesilapan aku...jadi sepanjang nya anta aku balit umah ptg marek aku terus diam jak..aku malas mok ckp n mok tyk lebih2..sebab makin d tyk kin lah nya nak nyakit ati aku..jadi better aku diamlah..nasib bait mood aku ok marek..mun mood aku tgh "hot" juak nakkah naya keja kita...alu berkelai besar kali..entahlha aih..nya salu jak memulakan hal kelai2 tok..merajuk x tentu hal n so on lah...huhuhu..sorry to say this but then u know better bah...cedih ewh..dhlh kat nak raya tok..ada indah kelai2..heran juak ati ku..nang heran aku koh...


yang hairan,
    -aku-

3 ♥Lovely words♥:

Beautiful Stranger said...

merajuk tanda sayang..tp jgn over gilak lah. pelik juak yg laki pulak majuk..hehehe

mgkn nya terasa..talk heart to heart la ok. bincang. salah faham jak ya..

miss Fida said...

yalah tek...nang pelik tapi benar..huhuhuhu..

mek try mok ckp ngan nya tapi he refuse to talk to me..huhu..mek kol nya x angkat..mek msg nya x eply..mek chat pun nya xda eply..tapi salu nya memang kdak ya..nya mok mek pujuk tapi mek letih mok pujuk2 tok..

fLo said...

haaa...denga kata kaunselor ya...heheheh...
gerek ktk stress kali entam keja..
or nya tgh penat..
laki nang cpt nk emo mun penat...hohoho