Friday, February 3, 2012

busy da BEEE!

hi everyone!
i m going to take a half leave today
banyak benda nak kena buat..
kalau tak cuti memang tak cukup masa lah hendak nye ;p
thing i need to settle today,

1. kemas bilik
2.kemas barang2 utk buat card..
3.Cuci kereta (mz.Gaox)..kesian tgk die..lama dah tak cuci
4.kemaskan baju2 lama yg dah tak dapat guna. mak saya nak sedekah kat cucu saudara die kat kampung.
5.Pergi beli barang bekal utk piknik..

erm..harap2 dpt settle 5 benda nie ari nie..
sebab esok saya nak g vacation..
cewah bunyi mcm jauh jea..
tapi sebenarnya vacation to Sematan jea..
then Monday Cuti saya dah janji kat seseorang nak bawak die jalan
Hari Selasa Dan Rabu saya g Travelling ngan cik Fareeza
Khamis pulak saya cuti lagi
sebab jadi driver..ehehe
khamis tue saya jadi driver parent saye..
my dad dapat award from TYT..Ahli Bintang Sarawak..
bannga wei..alhamdulillah..segala penat lelah die
sebelum ini di hargai jua..
then Friday baru masuk Office..
hua2..i think i need to bring back my work also
in case i have a free time to look after my work..
adaka masa?
ada..mesti ada bah..
k lah
til then nak sambung polah kerja lok..
happy Weekend Everyone:)

0 ♥Lovely words♥: