Thursday, August 12, 2010

2nd posa..

Salam Semua, ritok masuk 2 ari dah org posa..gney ngan posa ktk org tek? ok x? dh pegi bazaar ramadan x?ehehehe... aku x berapa sihat..huhuhuhu...ku nak try cakap melaya lok ewh..ehehehe... ari nie aku x sihat sangat..di serang penyakit yg bernama gastrik...huhuhu...since berbuka semalam aku dh di serang..makan pastu muntah balik..makan lagi dan muntah lgi...huhuhu..pas mam ubat reda sikit rasa sakit tapi bila aku bangun bersahur ia menyerang aku lagi...so aku ambik decision aku minum susu jea masa sahur...act, aku da mam sosej n telor tapi pastu aku muntah balik...bapak aku cakap x payah puasa arinie tapi aku nie kan degil..cuba utk bertahan berpuasa dan pg kerja mcm biasa...tapi bila kau sampe ofiz msh lagi terasa sakit d hujung hati n rasa nak muntah2....setakat ini aku akan cuba bertahan dr berbuka..ehehehehehe....aku fikir kalau aku batal puasa ari nie nanti aku susah nak ganti balik..ehehehhe...hua3..pandailah pulak aku tulis lam bhs melaya kan..ahahhaa...

tue  cita pasal sakit..nie nak cita pasal sakit jugak tapi SAKIT HATI...nie nak cerita nie ade sorang perempuan gedik tgh mengejar si buah hati aku tue...buah ati aku pun satu yg dia dok layan jugak kenapa? kalau setakat kawan jea aku boleh terima lah jugak nie aku rasa dh melebih..siap perempuan tue bagi no tepone kat buah hati aku..bermsg2 kat lam FB pulak tue..semalam aku jumpa msg die tanye kat love aku mcm nie "Kmk mok tanyak taq kmk gneyh?leh x kmk knl an ktk?contact k pone ewh..bahaya k fb..no kmk 019825406*" ish..korang tak rase ke dah melebih2 dah nie....pastue arinie pulak terkejut aku tgk lain lagi..aduh2....x tau nak cakap pa..aku tya kat buah hati aku..die ckp xde pape..tapi kat fb melebih2 pulak...aku diam x bermakna aku x tau pape yg berlaku k....diam aku nie ade maksud..kang tak pasal2 ada org hilang buah hati nanti..n nak d jadikan cerita jugak, budak perempuan nie dah ada buah ati jugak..tue yg aku heran tue...janganlah tamak dek oi...awak tue muda lagi..belajar pun blom abis...tapi kalau buah ati aku nak jugak kat budak tue aku nak buat mcm mane kan..aku nie dh lah setia pada yg satu die buat gnie pulak...sabar je lah...tapi jauh kat sudut ati aku memang msh syg kat die....

8 ♥Lovely words♥:

fLo said...

ooo..tedah...mun xtahan mkn jak la..heee..
lak melarat...
ishh...mek pantang nemu empuan kedak ya..
mun mek jd ktk dh mek boom...hahahahha...
nang antap kenja....xpat d maaf..=p

miss Fida said...

kmk tok gik juak maok bertahan..adoh2...harap2 dpt bertahan tok....
aok..kmk tok nang tunggu masa jak gik nak meletup..tapi gerek mek x suka mun kdak ya..huhu...ya mek pdh ngan fariza, mun ompuan ya ada depan mata kmk nang udah ku kayang2 ku ompuan ya..kenja bah..pagi tek mek bukak email gerek mek ada gik msg dr fb...ompuan ya add gerek mek...n nya berik note.nya pdh gtok "sory, gerek mek delete fb ktk,kontek mek kat no tok...." no baru gik d beriknya..ya rabbi..ney ndak nahan ati jak kmk..dh tauk gerek nya marah pa gik yg nya maok nak..setia jaklah ngan gerek nya...huhuhu

PreTTy Z said...

kmk pun gastik juak.. tapi so far lom attack gik..heheh

geram juak mek dgr org gia... eeeeeeee

miss Fida said...

kmk first posa dh knak attack tapi alhamdullilah knek tok dh ok..slow2 nya ok..huhuhu....mek dh mejin mn sebulan2 kmk knak gastrik mesti kurus lak...ehehhe..tapi x juak..ehehhe...

erm..geram kan..nok nama gik nembiak bah..jiwa muda glak..kwn mek pdh miak ompuan ya umur 19 mun x silap kmk..dhlah gedik aih..mek heran juak..tapi knek tok xda mek tertemu gik msg2 kat fb tapi x tauklah mun kat tepone..mek xda check..mek berserah jak...huhuhu...pasrah kali jak owh...

ztie said...

erm.. mek geram juak nenga koh.. hehe ble sik mek geram? ee... apa jakla la ow... aduh..

miss Fida said...

yalah kmk lagiklah geram..dhlah gerek mek polah muka x bersalah gik ya...hua3...mek dh ada plan mun ompuan ya masih ngaco juak...mek nak engkah no pone nya kat bustop..

ztie said...

ahaha.. aie. jgn eh. org molahjaik ngn kita sekpa. kita jgn molah jaik ngn org.
erm. gerek tak melayan sik? susah juak eh mun ronglaki melayan

miss Fida said...

yalah tek..x mek polah gya..ahahaha..x tenteram hidupnya lak..mula2 mcm lyan jak..tapi pasya sik..may b nya nak nyakit ati kmk jak..huhuhuhu..tapi xpa..janji dh settle tapi mun nya menjelma lagi moha kmk..ahahha