Friday, October 1, 2010

aku angol!!!

hye..aku just mok madah AKU ANGOL NGAN BUNYI MESI PRINTER KAT OFIZ MEK ORG!!!!!!!...... tauk x tak org..dh 2 minggu dah printer ya non stop ewh!!! sakit telinga aku..mok concentrate pun xpat..tamabh gik ku nang angol ritok..hua3...x tauk...sebenarnya aku x da mood nak g kerja ritok...hua33......

5 ♥Lovely words♥:

fLo said...

huauahhauhauhauahua...mood ktk ya yg plh ktk angol..bkn mesin printer....kekekeke..

bh mkn somboi..nyaman nyawa ktk lak..hehehe

miss Fida said...

yalah juak tek...mood kmk juak tapi nak mesin ya nang angol ewh..2 minggu dh..waa....harap2 minggu depan xda gik org gago2 print report...

labulabi said...

tikam sunge swk jak printer ya.wakakaka.tauk la ari tok ari jumaat.suma org dah xda mood nak keja.cos esok dah cuti.hehehe

RaMa-RaMa Fareeza said...

haha saba2...juh kita ngapdate blog n carik resepi di internet kmk pun tengh bermalas malasan juak tok..hehhe

miss Fida said...

labulabi: maok jak mek tikam kat sungai sarawak tapi bukan slh printer ya..slah pengguna nya..kmk asa nak mun printer ya pande cakap nak mesti nya padah kdak "KEPAK DH KU TOK EWH!!UDAH2 GIK TAK ORG PRINT REPORT BERIKLAH KU RILEK BAH...!huhuhuhu...kmk tek tauk2 jak printer ya kepak owh...kmk nang xda mood nak keja ritok sebab keja mek byk dh settle..hua3..keja yg blom settle kmk x suka n x tauk gney polah...hua3...

fariza: aok..update blog jak kita 2 tok..knaklah mr.F salu jak busy owh..eehehee