Tuesday, October 5, 2010

cerita hari ini....

Salam...ritok kazen ku g keja direct terus ke BCCK jadi xpatlah aku tumpang nya g keja.. jadi aku tumpang fariza...since that nya ngantar adik nya kat sekolah TUPONG..sekolah rendah kat area umahku, jadi mintak tlong nya ambik aku..nya pun pdh ok. jadi mek 2 pun plan nak breakfast sama..di jadikan cerita nya ambik aku pagi tdik n then mek 2 g keja sama2...bincang punya bincang  mek 2 sepakat mok mkn kat RASA-RASA...mkn roti canai..ehhehe...so OTW nak g tek ada x kat jejantas kat sebelah WISMA SABERKAS YA ewh..jalan tek gik jammed.lampu merah bah..jadi keta berhentilah nak..ehhehe...tgh mek 2 berloyar2 tiba2 aku TERKEDU...toleh ku FARIZA tek TERKEDU juak!mek duak tertengok adegan....

adengan......

adengan......

adengan.....

gambar tok sekadar hisan semata-mata....
seorang suami mencium isterinya sebelum dia keluar dr kerea utk ke tempat kerja...mesti tak org fikir bukan2 tek nak...?ehhehe..tapi nang romantik hal pasangan suami isteri ya tek...bahagia ada jak upa cdak 2...bestkan..aku tek lam hati lalu berdoa "Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku pasangan yg menyanyangiku dan mampu membahagia kan ku..Amin" cewah..sempat juak ku berdoa...tamabah gik ari hujan pagi tek...Fariza pdh mun kita berdoa dlm hujan doa ya mustajab..tapi gney2 pun kita hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan segalaNYA. ...pasrah kali jak bunyi aku kan..entahlah lekak kes rya hati aku tok mcm kin keras jak..bukan ku jerak tapi aku dh letih n kepak d layan mcm ya...hati aku bukan utk diperkotak katik kan....i just hope that him realize the mistake he had done....aih2....ada gik cerita koh hal perempuan GATAL ya...nya tagged pic nya ke DIA pun Fb...aku pun x paham pa motif nya...gambar nya k tudung..kali nya fikir DIA suka perempuan k tudung kali..huhuhu....ataupun nya mok ATTENTION!...heran ati ku..perlukah tak org upload PIC kat FB n then tagged semua org mun dh terpampang kat gamabr ya gamabr tak org sorang jak???jawab....huhuuu...ingin ku nak berdepan ngan ompuan ya koh...mun ku berdepan ngan nya kdak ney owh? aku tok x mudah dtg tangan tapi sora ku jak dh nyering..pecah gegendang telinga nya lak....ahahahahhaahhaha...



9 ♥Lovely words♥:

RaMa-RaMa Fareeza said...

Saba banyak2..hehhe aih2 mun teringt peristiwa tadik x saba mek nak nikah juak tok..mun lambat gik kmk kawen patah kokolator mek sut lam sungei sarawak....
ha apa kata camtok jak nurul..kmk da baca blog urg pasal msg in the bottle..pa kata ta duak ngkah msg lam botol then sut ke sg..ne tauk ada urg baca jeng jeng jeng lalu lah jadi cerita romantik...dah dah merepek...boring eh.....

labulabi said...

wakakaka.semestinya org laki bini bah.coba tak org nangga org begerek sia.kompom tak 2 dah sound awal2 madah gatal nak.hehehe.lom abis gik kes ompuan gatal ya tek.mun nangga cuaca ari tok x best kitak 2 kah msg dalam botol.kompom nya lalu terus sg swk ya.kelak ka nunggu kuching banjir lok.wakakaka.kompom botol kitak 2 ya singgah kpg lintang, kpg boyan,kpg bintawa,dan yg sewaktu dengannya.pa pikir tak 2.hehehe

RaMa-RaMa Fareeza said...

mena juak kata si labu labi ya rul...sekali nangga di kutip uncle somet...camne nak ka kita duak...hahah larikkk terus...

miss Fida said...

Fariza:aih..xlah uncle somet ambik nya..uncle ney berani g sg sarawak..lak tergugok somet nya d tarit boyak..ahaha..x mok mek gya ewh...x best..mek x suka romantik glak..mek mok nok real...ahahhaha..pakah maksud mek...

Labulabi:aok..mun urg bergerek tek alu ngerepak kmk koh..alu mek pdh ingga nyawa ku juak..ahahhaha..mcm kmk tek bait glak..ahhaha...

Faizal n Fashitah said...

Uishhh biasa la laki bini bah. Mek hari2 cium2 bini mek seblom nya turun keja. Lak la nunggu kitak nikah lak maka ciumlah puas2 laki kitak lak hehehe...

RaMa-RaMa Fareeza said...

Ya rabi bestnya...ada tak maca komen F n F ya nurul...harusss ta duak nikah cepat2 tok.....hehe

miss Fida said...

fariza; aok ada mek baca koh..ktk bleh kawen cepat2..kmk tok calon2 nya blom ada gik...list gik kosong..ahahaha...mok mek engkah kat achemm lak..jawatan kosong...

F n F:wow..romantik ktk ewh..untung wife ktk..jaga wife ktk bait2 k..mek doakan ktk 2 bahagia sehingga anak cucu dan akhir hayat...AMin...

RaMa-RaMa Fareeza said...

Nurul n F nF:..mek doakan ktk org..doakan kmk juak ada rezeki nait pelamen..hehhe mun x kokolator patah hahahha...

miss Fida said...

amin..jgn d patah calculator ya...berik kmk jak..kmk xda calculator tok..ahhaha