Friday, July 16, 2010

Over confident...

 As Salam kawan2...dah ptg dah aritok..saya tek baca kat blog Vivian pasal entry TOK. alu saya teringat saya pernah juak post pasal sigek surat tok..kira saya re-post lah cerita tok..ehehehe....selamat membaca yea...

surat tok saya dapat dr miss Fariza....luculah ompuan tok, bca kitak org nya pun resume..mun aku bos nak.aku akan pke berkali2..mun x pun aku x ambik nya kerja.takut lak nya lebih gik dr aku..ahaha..multi tasking lah drk nya tek..tapi yg ku heran knak resume nya tulis k tangan..zaman dh maju oi...

2 ♥Lovely words♥:

AmirFX said...

Aiyaaa... Kacak gik tulisan kmk.. yerdeh... Nang ptt kenak reject tok... haha...

miss Fida said...

yalah tek..eheheh...paling mek xpat tahan nya puji drk nya cantik..adoh2...