Thursday, July 8, 2010

tenet problem...

hai..salam...bertemu gik kita tok..ehehehe...sempat juak ku mengupdatekan blog tok walaupun hakikatnya ada kerja perlu di polah...nak di jadikan cerita,2,3 aritok tenet kat ofizz tok mala jak angol ewh...ku pun x tauk knak..ritok tek pagi2 ku dtg xpat bukak email n so on...xda mood juaklah aku tek..ahahaha..tapi....ada hikmah juak xda tenet...aku jadi fokus polah kerja...kadar imaginasi aku pun meningkat..ahahaha..bukan imagine nok pelik2 k...ko polah sketch utk sawmill plant....dr ari isnin ya tek aku try imejin gney mok lukis benda tok at last ritok aku telah mendapat hidayah dr NYA alu dpt ku polah sketch ya...tapi x tauk gik betul x pa yg ku bygkan...rya masa g site visit ku x tgk bena2 glak2 bah..tumpuan ada lari Ckit..huhuhu.. alhamdullilah kat nak siap dh sketching aku...tapi tek bruk cgek...ada 2,3 gek equipment aku nak imejin..bkn apa mr.draft mek org budak bruk belajar (budakkah? bukan BPK budak kah?)..Opppss....ku x ngumpat..ku pdh nok bena jak...bak kata colleague ku "bukan salah kmk" ......ku nang berharap nya dpt polah drawing kali tok...ku belajar dr kesilapan..rya ku sketch pake miscrosoft word..kacak jak upa drawing aku..dtg nya tek ambik mudah..d scan nya pasya d paste nya mantak2 lam Autocad...dhlah drawing ya not to scale...huhuhuhu....berkali2 nya polah bruk betul.aku xpdhlah aku pande tapi at least masa mek org berik explanation pasal drawing ya dgrlah..tok x buat2 pande...dh ya klak slh nya padah betul...sekali lagi ayat colleague ku quote 'kata nya kata nya juak, kata ku kata nya juak"  ....aih..nganok nya indah aku tek...sorry Uncle S.....


mejin jak ktk org mun somet nya d engkah bunag kdak tok owh..lucu jklah upa nya..ahahaha....tapi bini uncle S tok cantikkkkkkkkkk woooooooooo....gik bergetah urg pdh..eheheheheh...pande jak aku tok...aih..pahal aku tok mala jak cita lah uncle S tok..tulah lak ewh nganok urg tua....lak nya majuk x mok polah drawing mek org lak....k lah..bye2....mok sambung polah drawing lok....

8 ♥Lovely words♥:

RaMa-RaMa Fareeza said...

kacak gamba ya rul...somet rock bebeh!!

Nurul Affida Rasdi said...

kacak nak..mek search tek alu tertemu nok berbunga..kmk kan suka bunga..ahahaha...mek dh dpt idea gney mok polah card mek terbaru lak...ahahaha

RaMa-RaMa Fareeza said...

hahaha..aduhai kat blog mek ada juak gamba lelaki somet tapi xda berbunga lah...tulah kita duak tok...ditemu oleh mem nya...berterabun lari ke spring

miss Fida said...

hahahaha...mun mem nya ngepong mek lari lam parit...mesti nya x berani masuk lam parit ya..ahaha

RaMa-RaMa Fareeza said...

hahah mena juak...di mana ada kekotoran...di situ cdak xkan berani..hahah

AmirFX said...

Yohh... Cem kenal jak uncle S ya... ADa sorang blogger yg salu merungut juak pasal uncle S ya... Sama kali ktk ngnnya... Nway, salam singgah..

RaMa-RaMa Fareeza said...

kmk lah ya mir..neda lain..mek duak bersengkokol semulajadi gara2 uncle som** heheh

miss Fida said...

ahahahahaha..aok..bena ya...uncle s..org yg sama...