Thursday, November 18, 2010

baby Qaseh..

Hye semua, pakabar tak org semua? aritok ku cuti...sngaja ambik cuti..ehehe...disebabkan emarek aku terpaksa mengorbankan raya aku dgn berada di dalam bilit utk menyiapkan 2 igek kad..huhuhu..sejarah ewh..ku dpt polah 2 igek kad dlm masa sehari..yap..sehari! salu nya aku akan ambik masa yg lamak utk polah kad..huhuhu...

card 1st ku polah
kad kedua aku polah emarek...

berbalit kpd tajuk entry aku...baby Qaseh...qaseh tok anak kakak aku..ehehehe..kiut glak2...mek org semua syg nya n semua urg suka nya..mun nya g cney2 salu jak jadi attention sebab nya yg paling bongsu n plg kecik..umurnya bruk 5 bulan....nya kiut aih...nya tok susah kit nak d ambik pic renah..huhu...papa brg depan mata mesti nya asa mok d terkam2 nya..ehehehe..ariya tek mak nya g pengilan, baby sitter nya pun sik pat jaga nya..kakak ku anta nya g umah mek..mcm biasalah..umah mek org kindergarden terbuka bah..huhu..sapa2 jak rasa sik pat jaga anak anta jak umah mek org..ehehe...Qaseh tok d jaga oleh urg lain sebab mak aku sik pat jaga 2 org lam satu masa..memandangkan abg si Qaseh tok Adam d jaga oleh mak aku, Qaseh d jaga urg lain..huhu...berat juak ati mak ku nak suh urg lain jaga nya koh..tp ney nak polah..sikda urg teman mak ku nyaga cdak siang ari bah...mek org semua keja...bpk ku sik pat harap...uhuhu..sik lekat kat umah...d sebabkan mak aku busy ke dapur, so aku knak take overnya pun tugas jaga Qaseh...sik tauk ewh..ku nang sayang bena ngan Qaseh n Adam tok...both of them r special....Really special..all the family member love them so much...act, cdak 2 anak angkat kakak ku...walaupun mek org sikda pertalian darah tp family dh anggap cdak 2 mcm our own family..sikda berbelah bagi....dear Adam n Qaseh, all the family LOVE both of u So much especially ur parent (abah wan n mama nor)...bila tak 2 besar lak boh lupak jasa cdak 2, take care both of them mcm nya 2 sayang tak org...i know my sis n husband sacrfice a lot for Adam n Qaseh...bila aku tgk my sis jaga anak2 nya nangsik berbelah bagi jak rasa kasih dan syg nya terhadap anak2...abg ipar ku pun sama...sikpernah ku tgk nya dtg tangan or marah ngan anak2 nya..walaupun Adam ya blh d kategori kan Bengkeng...sbar jak cdak 2...sebab cdak 2 tauk ya amanah utk cdak 2 selamat kan Adam n Qaseh n berikkan yg terbaik buat cdak 2...Semoga pengorbanan kakak n abg ipar ku dirahmati dan d berkati ALLAH..AMin...
kiut sik nya?...

toklah baby Qaseh yg comel bangat...


me n baby qaseh


yoh..gago juak nya nak update blog.....ehehe

yah...peminat setia aku duhal...ehehehe
kiut sik baby qaseh? kiut nak....dolok nya gik kecik, nang kecik jak nya lahir..nya lahir sik cukup bulan..knek tok dh kin membesar sebab abah n mama cdak pun boleh tahan besar...ehehhee..
tok hero mek org aka gerek aku juak..adam...

adam, gitar n dania...cdak 2 tok sik pat temu ewh..


muka adam muka lanji ewh!!!
aku bersyukur juak..dgn kehadiran cdak 2 tok juak menambahkan lagi keceriaan family mek org..ehehe...syg anak2 buah ku glak2..klak ku update pasal anak abg ku n kakak ku sorang gik..ku tok byk anak buah ewh..bruk2 tok wife abg ku gik pregnant..raya tahun depan sedia jak angpow lebih..ehehehehehehe...


P/s: kepada MANUSIA yang jahil yang suka buang anak kat luar nun, INSAF2 gik tak org ewh....ktk org senang2 jak mok buang anak..urg lain bersusah payah mok anak...Semoga tak orang pulang ke jalan yang benar..Amin...


dr auntie yg comel,

6 ♥Lovely words♥:

AinnalinaRamdzan said...

Cute baby Qaseh ya... kmk suka... ktk molah card utk ap hoh?

Faizal n Fashitah said...

Cute baby Qaseh ya ehek. Rajin naa juak kitak molah kad eh..

AmirFX said...

Baby Qaseh ya kiut lok.. Nway, ktk biasa polah kad ya untuk special occation juak ka?

saytunt yang fabulous said...

cute baby qaseh lok....dah tukar layout baru ehs....cewah

BSI-BSR-VIVIAN said...

aok..sik senang molah kad..ambik masa koh..mun idea sik dtg mencurah2..

miss Fida said...

Ainna:cute owh...ehehe..erm, sik pande mek nak padah specific...kmk akan polah kad depend ngan tempahan ya...setakat tok mek dh polah bday card, wedding card, congratulation card, anniversary...ya seingat kmklah..ehehe..

F n F:baby qaseh ya kiut tp susah mok ambik gambar nya..nya suka glak bergerak2...dah minat polah mestilah mek rajin..ehehe

amir:special occation kdak ney kah? maksud ktk invitation card kah? mek akan polah kad ya upon requested...

cik sai:aok..dh tukar..ehehe...nasib bait sik da yg hilang mun sik tek gago kmk mintak tlg ktk...kwn mek komen pdh wana merah ya sakit mata nya tgk..ya mek tukar...

BSI:Bena kata ktk ya..ktk pun polah craft juak nak..?take time bah mok polah card2 tok...huhuhu