Sunday, November 21, 2010

Congratulation on your engagement Card

Salam...minggu tok aku agak rajin polah card..semua last minute..nasib bait lah idea datang mencurah2 bagaikan hujan yang lebat d malam hari...ehehe..so last nite ku tdo akhir..sampe kol 5 pagi bruk kad aku siap..mlm tdik ku polah kad k berik ngan Mona..nya tunang ritok tek..sekali lagik Tahniah Mona n tunangnya..ehehe...cepat2 kit kawen...d sebabkan aku sikda beli gift so aku come out with the idea untuk polah kad k nya...toklah hasil kad ya...idea kad tok is berdasarkan brg hantaran..aku try polah mcm sirih junjung kat cover nya..tpi sik tauklah menjadi kah sik..ktk org lah tukang compare k..aku dpt idea nak polah sirih junjung dr pic tok...
toklah idea asal kad ya....
jeng jeng jeng....
ktk org dah ready gney upa sirih junjung aku kah?ehehehe
sekali tgk mcm sama jak....
2 3 kali tgk mcm sik sama jak...ahaha
ku tyk adik ku..ada kdak rupa sirih junjung sik?
nya pdh adalah juak..ehehhe
k..
ready..
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....






ada kdak rupa sirih junjung sik kawan2?..ya adalah front cover card ya...
bahagian dlm kad aku polah simple jak..palak ku dh sikpat berfikir n i don have much time...

please ignore saya yg hodoh itu..huhuhuhu...tok dlm card ya...act, mun aku ada pic cdak 2 may bku dpt lekat2 gik lah...
utk sampul nya pulak ku polah ala2 berkotak..nang ada kotak pun..
tpi utk letak kad ya jak..pasya kotak ya d masukkan kedalam sampul yg aku polah impun juak...


kdak toklah upa nya..ku pun dh sik pande nak terangkan aih..ehehe

so final touch up n final presentation card tok adalh sperti ini...eheehe


sekian terima kasih...:))


yang sik cukup tdo,

7 ♥Lovely words♥:

hani apandi said...

kacak! kreatif eh :)

miss Fida said...

thanks hani :))

labulabi said...

wasehhh.nang best edia kitak ya.bleh tanyak x.dah lamk ka kitak bergiat dalam bidang kad mengekad tok.selama kmk cangok2 rah blog kitak tok mesti kmk da nangga cerita tentang kad.story lok pasal kerjaya kitak sebagai kad maker tok.hehehe.kira macam tag juak la..hahahaa

AinnalinaRamdzan said...

cantek>.....

Faizal n Fashitah said...

Nang kretip kitak koh. Suka mek nangga kad ya. Timbol2 jak. XD

Anonymous said...

lu.... kacaq!!!!!

miss Fida said...

Labulabi: ehehe..bagus juak idea ktk ya owh...sik terfikir juak kmk koh..ok..lak mek polah sgekentry pasal kad mengekad tok..mek try crik pic kad mek lamak2 lok...thanks for the idea :)

ainna:thanks...:))

F n F:yah..timbul2 nak...mun sik urg sik tauk kad tok timbul2..ehehehe...tok teknik mengolong namanya..ehehe