Sunday, December 19, 2010

back to school soping....

hallo kawan2..
pakabar? sihat hendak nya k..
knek tok sekolah dah nak bukak
so makbpk semua tgh pening palak atur budget...
mun nok government at leastlh ada bonus rm500 ya nak
huhuhuhu...
dhlh gago nak bukak sekolah
gago nak krismas juak
n nak d jadikan cerita
aku pun gago juak ator budget
walaupun saya tok blom kawen n ada anak koh
aritok tek saya g the Spring..
mbak adik saya bongsu..
tedah nya...
mala jak nanyak bila gik nak g beli brg sekolah nya
nak nunggu abg n kakak2 saya
masing2 dh ada family n busy ngan family
jadi saya lah yg mbak nya pg
kira jadi mak sekejaplah saya ptg tek
erm..soping punya soping
sekali tek bila tgk brg nak d beli
brg aku gik yg byk
mcm saya jak yg soping nak pg sekolah
ahahhahahaha
perempuan nang gya kali owh..
pa d beli saya?
1.make up
2.beg
3.sun glass
4. rahsia...
ehehehe
all the item


make up stage

 ari jumaat ya tek Fariza dh dolok berbeli make up stage tok
saya tek nahan ati jak
ahahahah
dan aritok
saya dh sikpat tahan nafsu gik
pa gik sya
berbeli dak mascara, eye liner n lipstick
serius!
murah glak2!
but then most of the make up is out of stock
huhuhuhuhuhu
sedih ati ku
utk pengetahuan tak org..mun bkn member 50% jak less
tp mun member 65% nya less
mejin jak tak org
dr harga rm2++ brg yg aku beli jadi less than rm100
waa..saya suka tpi saya sudah pokai...ehehehehehe
saya ada juak beli beg
murah beg tok
bagi saya lah
sik tauk lah tak org
sebab sya tgk online soping mahal harga beg tok
majority harga more than rm50
tok saya beli below rm50..jadilah nak
hajat d hati mok beli beg mng memandang kan mng sale juak
tp tek masih juak mahal
huhuhu
entahlh
mng sale kali tok mcm sumak dak jak ewh
beg baru saya

lepas balit dr spring saya singgah satok lok kjap
mok g bank, mok byar bil..hua3..
pasya saya tek sempat juak lalu kat tmpat toiletries
saya nak beli pencuci muka
alangakh pening nya saya crik pencuci muka saya tek
sekali duhal tek d limpas saya jak duhal
hhuhuhu
botol nya berubah duhal
pelik
saya lebih suka yg lama
nok lamak
botol baru..huhuhu..
beza nya yg baru tok user friendly gik lah...
k..ya jak saya nak cerita koh...ehehe



8 ♥Lovely words♥:

BSI-BSR-VIVIAN said...

hahaha..form brapa te dik? boleh k spec itam ke skolah dik?? hahaha kmk tek ada masok stage..entrance jak..tga rega rm45..alu kuar gik..hahah g watson jak..aim carik parfume..alu beli brg lain.haha

miss Fida said...

kmk bruk tadika koh..ahahaha...boleh..sebab panasa bah..mata mek silo..aih knak ktk sik masuk..masuk jak..nya 50% less ya..even ktk bkn member...mun member 65%..esok kmk ngan fariza g spring tghari...mok g stage gik...mok join?mun mek 2 dpt 65% less...auntie mek member...mek 2 tumpang sekaki,...ehehehe...mek alu sik sempat masuk watson..kita tok nang gya aih..lain nak d beli lain gik d beli...

BSI-BSR-VIVIAN said...

smua ka less 50??????biar bena!! yer..mahal2 sik brg sia?hahahha mun ada masa mek gi sia..plan mok g klinik bsok..sakit gigi mek.haha

sheryzan said...

xsbr kmk tnggu tarikh keramat 26hb..dr rya aim brg kt stage ya...50% diskaun mmg berbaloi2..eh Lulu, best na juak mun mmber 65%..tpaksa sign up tok...

miss Fida said...

mama V: aok..semua 50% less...ooo..tedah..pg jak klinik lok..aduh2...mun kmk knak sakit gigi, ngan jiwa2 mek sekali sakit..ehehe...

ejan:kmk dpt 65% less sebab mek k member auntie mek...ehehehe..mun nya valid kat Miri y not nak? mun ktk mok mek berik ktk nya pun nama n member card no.

saytunt yang fabulous said...

berangkutnya lok.....huhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhu...jeles eh....lak nak gi shoping juak eh....

bena kata dirik,kita yg single mingle tok yg akan membeli barang pake adik-beradik yang sekolah...

hani apandi said...

bena kali jak nya berangkut.hee

beg kacak, kedak beg adik mek.nya pun beli kat spring.hee

miss Fida said...

cikgu sai: sikda mek berangkut..adik mek tukang angkut brg mek...ahaahahaha..jaik kmk ewh..mek dera adik mek marek...sopinglah oeh..mek nang asa nak angkut jak brg kat spring ya..yah..bruk d kuching..blom gik mek d kl..hua3...

yalah owh..kita yg single mingle tok lah yg membeli k sidak...huh...sik adil ewh..cdak kakak n abg mek dolok masa single ney ada mbak mek g beli brg sekolah..semua makbapak..sikpa2..ada oleh cdak lak..ahahaha...tulah kmk tok...

hani: kali sama tempat mek 2 beli..murah beg kat kedai ya...kmk tok pa gik..sikpat tgk nok murah2 tok..lak tgh bulan mek impun yg gigit jari pokai...ahahaha