Thursday, December 30, 2010

new project is under construction!!!!

hello everybody..bruk berkesempatan update blog utk hari ini...ehehe pagi tek agak busy sebab mok g site.For sure aku mok ucapkan tahniah buat pasukan bola sepak Malaysia!!!!! tahniah2!!! nang hebat cdak main mlm tdik..aku yg sik berapa minat tgk urg main bol pun blh duduk depan tV..ehe...

picture credited :http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2010/12/ulasan-penuh-perlawanan-akhir-malaysia.html
nang neveslah ku tgk mlm..adik ku nang boh pdh ..maka asma..
tp masih juak nak terkiak kaong...

k...berbalit kepada tajuk entry ku ya tek
project baru?
project apa?
d cney?
berapa ribu tek?
ehhehee
mun urg berbisnes mesti knak ya cdak bertyk...

projek kad lah
bukan projek pa pun
ku ada 2 igek kad mok d polah..sgek perlu siap mlm tok
n sgek gik perlu siap by next week...
huhuhuhu
yg mok d polah mlm tok ada progress 
nok sgek  gik langsung xda idea gik
utk kad kali tok aku try  pake gam yg d reka khas k polah craft
n its really2 exciting aih...


aaaaa..toklh rupa depan kad ya..tpi tok bruk hiasan depan..dlm nya aku dh sketch tpi 
blom confirm gik akan pake design yg aku sketch ya..
huhuhu
my next project may be Valentine Day Card..
so kepada sesiapa yg berminat sila hubungi saya yea...
inbox jak kat fb (mun tak org ada fb saya lah) or email me @nurulaffida14971@yahoo.com k
mun tak org mok order bday kad ka, pa2 kad kah sila2 lah bertanyak ngan saya k...

8 ♥Lovely words♥:

BSI-BSR-VIVIAN said...

kacak eh..nang berbakat!! curl2 jak kcak koh..

miss Fida said...

thank ux2...mek ekot dr blog urg putih ya..mek tgk nya pun design n then mek trylh polah kedirik..tpi mek blom ada idea gik gney design dlm card ya..huhuhu...

saytunt yang fabulous said...

wah header dah berubah...hehhehehhhe

miss Fida said...

yah..ktk bruk perasan..ehehe...emarek mek nukar..suka ati mek edit jak...suka2 jak..ktk dh balit sibu..alulah kita sikda berjumpa..huhuhu..

Faizal n Fashitah said...

Kacak kad dipolah kitak. Nang kretip kitak. Bleh mukak biz besar2 ya. Lak la mun ada urang nanyak2 mintak polah kad, lak mek madah ngan kitak ah. Mek amik komisyen jak bleh? ehek XD

miss Fida said...

fnf: yalah tek..mun ada rezeki nang mek nak bkak kedai kad impun...huhuhu....kmk tok blom expert glak aih..mun ada urg order n kmk dpt polah apa slh nya..ehehehehe..komisyen no prob ya..ehehe..

AmirFX said...

Kacak kad ya.. Boleh bukak bisnes kad ktk tok..

saytunt yang fabulous said...

yalah...dah di sibu kamek....insyaallah ada masa kita jumpa lain kali...huhuhuhuhuhuhu