Wednesday, December 22, 2010

oh no!!!!!! i should STOP!!!!

hye2...
masa lunch tek nak
aku sik plan pun nak pergi ThE Spring koh
aku plan nak makan kat Atmosfera jak
sekali tek aku perlu beli sesuatu kat kat sia
brg wanita..ehehe
sebab kat are office aku sikda supermarket.
jadi yg terdekat is Ta Kiong lah tek
jadi cerita tok sebenar nya bermula dr emarek...ahaha
marek aku ngan fariza g spring juak time lunch
sebab aku perlu ambik brg kat sia
urgent glak brg ya
tp malangnya brg ya blom sampe..ok
dhlh aku terpaksa mengcancelkn date aku ngan kawAN ku azie
tp sikpalah
nasib cdak pham
then aku ngan fariza tek jalan2lah..terkayo2..
kepak terkayo2..mek duak masuk vincci
ku pdh kmk nak beli beg duit ko fariza
beg duit mek dh koyak rabak..ooo tedah
alu fariza pdh ajulah crik..
dh kat vincci tek nak..
terbekenanlah aku ngan beg duit kat sia
harga pun reasionable
ada less tapi ckit jak
20% jak..huhu

lepas g sia pg gik keseberang vincci..the face shop
fariza nak beli eyeshadow
alu aku tek gago juak berbeli
dh lh pokai dah
tp masih juak mok beli
ya namanya PEREMPUAN..sik pat tgk nok murah

k sambung cerita aritok tek
plan nak pg ta kiong jak tek nak
tiba2 last minute kak moon n yanty mok ekot kmk 2 fariza g spring
pglah mek 4 tek
nyeberang dgn bising2 nya
ahaha
Yanty tek nak beli kasut for Christmas
jadi nya ajak g vincci
 pilih punya pilih
adalah aku berkenan tek
ku diam jak
nang ada dlm list aku perlu beli kasut
sebab kasut ku dh byk rosak
tp ku tgh fikir lok budget ku
pg mek 2 fariza mkn
masa mkn fariza pdh nya ada suka kasut kat vincci tek
tp ku diam jak
pas mkn, mek duak jalan nak pulai ofiz..tp hari hujan..sikpat mek 2 pulai dolok
fariza tek pdh "kmk nak beli selipar ya tek koh rul, tp mek sikda cash in hand"
aku pdh aku ada..
alu mek duak tek joros jak pg vincci
n padah nya bkn fariza jak yg berbeli
aku2 sekali berbeli juak
hua3
kasut lamak ku yg dh koyak..huhu..tedah..
gemok jak upa..

ta da..kasut baru saya d bwh meja..ahaha

di sebab kan hujan
mek org terpaksa suh some1 ambik
technician mek org ambik
huhu
dekat nak sejam mek org lambat tek koh
tunggu punya tunggu
sik juak technician mek org sampe
duhal tek
nya nang dh sampe
mek org yg kamboh sik nampak nya




nang shoping sakanlah mek org koh..hua3..aku sik suka YES
sebab YES duit saya aben
tp saya tidak juga berapa kisah
sebab bkn selalu saya berbeli brg
its a rewards for myself koh...:)

sekian saja ya..

7 ♥Lovely words♥:

RaMa-RaMa Fareeza said...

hahhaha pastok kmk bersara xda ngasut ktk beli brg gik..tp kmkpun xpat nak tahan...

miss Fida said...

huhuhu..mek sikda pdh ktk hasut koh ti..ktk lah kawan mek yg plg best d mbak soping..paling sporting dlm memberik idea...mun sikda ktk ngan kmkalu sikda mek beli..leka mek berfikir panjang gik lak...ahaha

RaMa-RaMa Fareeza said...

hahah berkerut daieee...

BSI-BSR-VIVIAN said...

rinduk hati koh..kmk mok beli handbag jak aim kali tok...sia ada best2 sik ow? murah?

miss Fida said...

fariza; berkerut dahi? selotape kan..selotape ofiz ada..ahahaha

BSI:erm..ada nya kacak2..tpi harga mek sik sure..kat parkson pun byk yg cantik2 mek tgk..kat soring ya ktk knak berkareh ewh...ehehee...mun kat vincci or padini mek sikda tgk handbag..lak ada nok murah n cantik kmk gik kejeron nak berbeli..huhuhuhu

fLo said...

haaaaaaa!!!! mek mok juak soping...huhuhuhu....jeles2..hahaha..
empuan nang gia mesti xpat tahan wpun xda duit...kekeekkeek..mok juak meli nk...hahahaha

miss Fida said...

aok..bena yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa flo..ritok alu sik berani mek nak pg spring....takut sikpat tahan nafsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ahahaa