Wednesday, December 8, 2010

bertambah sudah usia ku....

Salam kawan2..ehehe
aku dah balit dr traveling
ari jumaat ya tek aku balit kuching..
spatutnya aku balit ari sabtu pagi sebab
pada mulanya cdak ofiz yg mengurus hal tiket mengtiket tok pdh ari jumaat
ya sikda gik tiket..
tpi bila dh d check2 tek
ada tiket
tp
tiket mahal..business class pun tiket..
memandangkan ari sabtu ya mek org
ada tournament bowling
aku n technician ku ada register dirik 
utk bertanding..
n mek org pun ambik jak tiket mahal ya tek..
ari sabtu ku pergi main bowling ngan company..ngan muka 
confident aku pg main sedangkan aku sik pande main
lam palak otak ku masa ya nak
mesti bersih parit bowling ya d kerja aku..ahaha
mainlah mek org tek..
aku nang tikam2 jak..
sekali jak aku dpt strike...
ahaha..sian
tpi tek masa cdak announce aku mcm sik cayak jak...
x cayak..x cayak...x cayak..
tpi cayak juak ku tek..
group mek org no.2!!!


aku ngan medal yang aku menang....

yah...aku mdah tak org..nang asa bulak aku aih...
dhlh aku yg g ambik hadiah ya bg pihak team mek org...

our team member..
sebanyak hadiah di menang aku byk gik hadiah d menang oleh fareeza ngan adik nya, fatihaha...
aahhaah..nang byk..jeles ku ewh..


byk juak fareeza? mintak cgek lok...ehe
pas mek org main bowling mek org bergaut g nak pg nikah kawan aku
act, majlis ya pagi..
jadi aku nang dh d kira lambatlah
pa leh buat
aku dh register dirik utk main bowling bah
jadi aku sikpat eskeplah...
tapi at least aku sempat juak nyengok majlis kwan ku ya..
Tahniah Ann n Husband..
Semoga berkekalan dan berbahagia sehingga akhir hayat..



boh tak org heran nang aku kdak urg puteh g pengilan..
sbenarnya aku ada mbak baju kurung tp ku sik sempat mok tukar..
ehhee..bergaut glak bah..

pasya mlm ya kuar gik aku..gik mkn kat steamboat..
ney dak kekepakan aku..
huhuhu

aih..lari dr tajuk kita tok ewh..
ehehe
emarek
06 12 2010
genaplah umur ku 2* tahun..
malu ku nak madah berapa umur ku koh...
dh kin bertambah umur ku
even bday ku
aku turun juak keja
aku sik pat ambik cuti
n keja menimbun juak kat office memandang aku bruk balit dr traveling
jadi byk benda nok tertunda masa aku traveling aku knak uruskan
walaupun busy tpi tetap juak happy
sebab hari jadi aku
n dlm aku sibuk2 polah kja
sempat juak ku mereply ucapan happy birthday dr kwn2 ku kat fb
nang penuh wall ku marek...


di antara ucapan dr kawan2..ehhe
paling aku suka bday wish dr adik ku yg teramatlah ngegeh ewh...
 yah..tok bruk adik nak...ahaha...love her so much....walaupun nya salu mening palak aku tp nya tetap adik kesayangan aku...ahaha

mlm tdik bersempena ngan maal hijrah n bday aku
mek org sefamily ada polah mkn2 ckit
huhu...
lepas majlis aku terus sempe...
nang kepak..
ney ndak nya
balit keja terus kemas umah n prepare brg makan n so on..













erm...dah semakin meningkat dah usia ku koh..
walauapapun maintain cute..ehehe
sempena ngan hari lahir aku n tahun baru maal hijrah
aku menyimpan azam utk berhijrah dr sesuatu yg tlh lama aku tinggalkan
kepada sesuatu yg rutin buat aku
semoga azam ku berjaya dan azam ktk org semua juak akan d perkenan kan oleh NYA..
amin...

6 ♥Lovely words♥:

wa kaljis said...

salam maal hijrah 1432... Hepi belated bday utk ktk.. semoga sihat tubuh badan, pkg umo utk beribadah, berjaya di dunia dan akhirat.. aminnnn... Nyaman da jak ciken wing ya koh.. :P

Faizal n Fashitah said...

Hepi beleted beddei. Yahhh nang pack abis laa aktiviti kitak hoh. Ney ndak rindok ati. Cam mek tok tiap2 ari mala jak bingong mikir pa gik aktiviti mok dipolah koh ehek..

miss Fida said...

wa kaljis: Salam Maal hijrah juak buat ktk..thank ux2...ehehe..semoga ktk panjang umur n murah rezeki juak.amin2..nyaman aih..nang nyaman...abg ipar mek nang teror polah nok panggang2 tok..kmk pas cerik sgek alu maok lagi dan lagi..;p

F n F: thank u..nang pack..sampe kmk pun asa mcm sikda masa utk berehat jak...huhu..kmk ari2 bngong bila lah mok ada masa berehat..ehehe

fLo said...

happy bday!!
aih farezza menang x tek..hahaha..ka ktk 2 nang tukang cuci longkang...hehehehe...

meriah jauk bday ktk..hehehe..
ehh kakak ipar tek ado wish x?

BSI-BSR-VIVIAN said...

tauk dah umur brapa..tga dari fb post adik ktk ya..haha

anyway...happy belated birthday sis!!

miss Fida said...

flo: thank u..:)
aok..bersih longkang di cuci mek 2 fariza
ariya tek..ahaha...ariya tek everybody is the
WINNER...ehehe
boleh tahan juak meriah flo..adik beradik
mek rame..dat y lah jadi rame...

mama V: huhu..lupak indah mek edit pic ya..
adoi..kantoi umur dh kin tua...ahahaha
Thanks mam V...:))