Wednesday, February 16, 2011

Confident Level Tahap Dewa!

 As Salam kawan2...dah ptg dah aritok..saya tek baca kat blog Vivian pasal entry TOK. alu saya teringat saya pernah juak post pasal sigek surat tok..kira saya re-post lah cerita tok..ehehehe....selamat membaca yea...

surat tok saya dapat dr miss Fariza....luculah ompuan tok, bca kitak org nya pun resume..mun aku bos nak.aku akan pke berkali2..mun x pun aku x ambik nya kerja.takut lak nya lebih gik dr aku..ahaha..multi tasking lah drk nya tek..tapi yg ku heran knak resume nya tulis k tangan..zaman dh maju oi...

12 ♥Lovely words♥:

Faizal n Fashitah said...

Shiohh! ya bok surat mintak keja wakakakaa!!

miss Fida said...

bg odio: kmk leput tetak maca surat tok aih...nang antaplah nya ngeUP dirik nya...huhuhuhu

Kembhoja said...

ha.. surat tok dah terlebih dah.. siap nama parkson ya gik dsebut nya.. iskh2...

memang kamek sik mauk ambik .. mun kamek HR kat sia la.. :D

miss Fida said...

ahahhaaha...nang melampau kak..yah urg HR gik mdah sik maok ambik nya keja...mek asa mun nya tok d ambik kerja nak..abis jak..semua kerja nya polah...kerja2 bos pun nya polah kak..

sicKo^ said...

btul ker surat nih? ke rekaan semata2.?

VIVIAN said...

hahah kmk rasa eh..buku ngajar/guide cara interview, cara tulis apply letter..nang di copy nya abis2 isi ya..hahah

uSu iJamm said...

Ya lebih kpd nak ngeso tulisan tgn nya bah. OK bah resume ya..

MarlyMarble said...

mun nya mantap gilak knk nya sik nait pangkat atau jd boss (molah syarikat drik mpun)ka...haha...nang terer ngenjen..

fLo said...

mek mcm penah receive email psl tok...hahahaha...
pjg berjela..gila babi confident....hahahha

miss Fida said...

sicko: saya pun tak tahu..saya copy n paste jea..tpi tak mustahil kalau surt ini betul2..eheheh

vivian:ahaha...kali juak owh...tpi nnag lawak surat tok ...

usu ijamm: ok nang ok tpi nya tok over confident glak..

marlymarble: bena kata ktk..bagus nya operate company impun..mun nya ada company impun mala berhenti kerja pekerja nya...ehhee

flo: kmk receive email tok dr fareeza.aok..gila babi confident tahap dewa..ahhaha

ztie said...

brk jak mek bc entry tok. shioh... dgn yakinnya nya nulis pjg ow. knk nya sik maok naip ow. maka qualification byk. sikkan sik pandey naip. erk

miss Fida said...

ztie:memang nya konfident tahap apa pun mek sik tauk..ehehe...yah..samalah nok d heran kita 2..knak nya nulis k tangan..kali nya nak ngeso tulisan tangan nya cantik..huhuhu...tpi sebenarnya sik cantik..tedah nya...