Thursday, March 24, 2011

Laksa Sarawak--->d taja oleh Kak K..

hi..
dah ptg dah aritok baruk saya nak update cerita pagi tdik
huhu..bukan salah saya..
tpi salah cabel camera saya yg terlupa d rumah
saya baruk jak terfikir nak transfer pic dr memory card k laptop cik FAREEZA..
ptg marek saya berchating2 ngan kakak K..
saya madah saya lapar..
alu kakak K pdh nya baruk kak makan mee laksa..
yah! alu saya madah..laksa..nyam ewh..
alulah kakak K ajak g bfast sama..
so, pagi tok mek org pun bfast sama..
saya, fareeza dan kakak K..
janji kol 7 am..
tapi saya dtg kol kat nak kol 7.30 am..
memang janji malaysia lah saya..
kakak K mdh, nya ada nagga saya kuar dr keta..
nya pdh saya kuar dr keta kamboh ada jak
sikdalh saya kamboh...
saya tek berangan bah dirik saya Mariah carey kuar keta, pasya ada byk paparazi ambik gambar..wow!
source:mr.google
pasya melambaikan tangan kepada peminat..ahha

cak ko mbot..
aih..sempat indah saya tok berangan..
fareeza dh nunggu dh leka saya tok berangan..
ehehe..;p

so mek org pun order mee laksa sarawak..
ewh, lupak pdh , mek org mkn kat CERIA CAFE, Satok.
nya pun Laksa Sarawak memang sedap lah..
silalah beramai2 ke sana yea..bawalah insan yg tersyg..
Laksa Sarawak..
yah...nyaman sik?leleh sik air liur tak org tgk?
pa gik..g lah CERIA CAFE..

a very special thanks to kakak K.
for sponsoring our breakfast this morning (cewah..rasa artis molah speech)
thanks kak..thank u so much..
and sik lupak juak
mek 2 FAREEZA ada klip d berik kakak K..
from kak K
tak org jgn jeles ye...
baruk mlm tdik mimpi g KK ngan kakak K..
lupak pdh ktk tdik kak...;p

2 ♥Lovely words♥:

Kembhoja said...

fidaaa.... aikh.... juh la kita g KK tek.. or KL.. kedong tadik kamek dah madah nak... tiket RM0.01 ya.. bah.. bila? hehehehe...
plan benar2 nong.. kamek on ajak..

Just Call Me V said...

yah..nyaman juak laksa ya koh..heheheheheh