Wednesday, March 9, 2011

tika ini..

as salam kawan2..lamak saya sik update blog tok..ada byk mok d cerita n share..tpi utk kali tok just a short entry jak...just want to share how does i feel rit...last nite me n fareeza just comes back from KK..so a bit tried..turun pagi tok tek pun saya kuatkan semangat jak..mun ekot hati tok memang malas nak g keja..but then what to do...keja tetap keja...

lunch tek saya lunch with "dia"...i miss him a lot....really miss him..after 2 weeks sik jumpa..saya memberanikan dirik untuk invite him lunch together...bila bertemu tiba2 jak rasa janggal..sorang jln ke depan sorang jalan kebelakang..sedih nya..tuhan jak tauk....don he know how much i miss him...knak perlu gya?perlukah? yes i know, now we just friend not more than that...kuat nya dia...tpi rapuh nya aku..i m just human being...perpisahan tok pun bukan aku yg pinta...tpi jika ini yg terbaik, aku relakan segalanya...walaupun jauh d dlm hatiku terasa pedih yang teramat...


aku cuba utk kuatkan diri..busykan diri..supaya aku tidak memikirkan kamu! tpi ada satu masa dan ketika kau tetap bermain d fikiran ku...kali ini aku tahu kau bena2 nekad utk melepaskan segalanya..mungkin ini yg terbaik buat kita..kau bisa memilih teman yg lebih baik dr ku...



Lot of Love,
nurul..

11 ♥Lovely words♥:

fLo said...

ooo..no..mena ka deng?hurmm....be strong k..

erolnukman said...

tedah..xpa,kmk ada..hehehe..
gambar cney ya?KK?

Khairul Antasha said...

deng.. fhm kmk rs ya..huhuhu.. xpa.. kelak2 ktk akan ok juak..cayaklah..

RaMa-RaMa Fareeza said...

saba banyak2 k..ingt gegaran mlm tadik ms pang lam toilet gegar2...mesti ktk senyum222 heheh lak mun dah x bz mek molah lawak heheh...
saba banyak2....pikir positif...tabah n pray for da best

Kembhoja said...

Aduh.. sian adik mek sorang tok...
Pecayalah apa padah kakak tak tok ko..
May be he is not the one for you...
May be Allah have a good person than him for you.. :)kakak ktk tok tauk cakap jak..
tapi coba ditanya hal arwah.. kinek2 sik pat nak nerimak hakikat...
jadi... dear fida... Jangan bersedih. At least mun rindu, u still can call him and ajak lunch.. cuba put yourself at my place? lagik sedih kan.. i'm ok.. tapi ya la.. rindu.. paham kamek asa ktk ya ko..

KHRLHSYM said...

masa itu perlu untuk mengubati. faham sikit je, hehe

labulabi said...

sian ngan kitak,camne pun peritnya penderitaan ya hidup kenak di teruskan juak.teruskan perjuangan kitak.semoga kelak akan terubat rasa hati ya.hehehe.steady lulu.

miss Fida said...

to all my friends thanks for the support and care..love u all...thanks a lot...

AmirFX said...

Lambat komen kmk ritok.. Tenet gik heng.. Nway, mungkin ktk akan berjumpa dengan orang lebih baik gik kelak...

e F a said...

kmk rasa benda yang sm ngan ktk lu, sbr kay... susah nak tempuhnya...:D

ciK LyndaWawa igUana said...

mun kmk alu nangis kmk..tok pun gerek mek sebulan dah x mgs kmk..apa gik nak call...sedih da jak org molah kita gia aie..kita jak sayangnya bena2...erm..