Friday, March 18, 2011

miow..miow..miow...lulu masih lagi di sini...miow..miow..miow...aummmm

hi kawan2..
lamak dh saya sik update blog ewh
since comes back from KK last week,
keja mek org bersambung2 jak..
abis sigek kerja
dtg sigek keja
alhamdulillah..ada keja dat means ada rezeki...
di sebabkan terlalu kekepakan kat ofiz 
mlm balit keja, mandik n tdo awal..
tambah gik ngan cuaca d kuching masa tok..hujan..
sejok..nyaman tido..ehehe...
weekday dh bekerja..weekend k berehat!
oh tidak!
saya tidak berehat..ada saja aktiviti saya 
di hujung minggu..
dating?
tidak..saya tidak dating..
tedah..
sapa lah nak dating ngan saya tok..
sya pergi kelas! 
kelas apa? klak saya cerita..
nang sik cukup rehat ewh..
nang asa mok bercuti jak..
tok pun bdn dh sakit2..
byk mok d cerita tpi keadaan hati dan perasaan saya tok
masa sik stable...:(
tapi walauapapun terjadi..
life must go on..
yoyoyoyoyo...life is short..
n we don know what the future will bring!
lalalalalalalalallalalalalalalla..
k lah..saya ngundur dirik lok..
boh tak org fikir saya sik active blog agik ah..
saya masih di sini...:)

busy saya tok..ahahaha

9 ♥Lovely words♥:

wa khairul onggon said...

emabak ilek2 lok, sabar2.. tarit napas mena2.. Lak mun dah ok ktk cerita dlm blog k :)

AmirFX said...

Yahh.. Gambar pusak ya ceredit ada jak... Ktk g KK? Best eh.. Ada ole2 untuk bloggers sik? haha..

RaMa-RaMa Fareeza said...

kitalah wanita bz...bila lah nak berolah gik tok..miss that time heheh..kita siap keja cepat2 pasya kita berolah....

miss Fida said...

wa onggon:ehehe..aok..dh mek tarit nafas dlm2..pasya hembus..bila hembus nak sesak nafas balit kmk..ehehe...ktk best..mala jak jalan2 mek tgk..byk jak pic d ambik...asa mok ekot jak..membawa hati yg lara..;p


amir: aok..mek g kk..oo..tedah..kmk pergi 2 hari jak..atas urusan keja..nang sikda mek org tok berbeli brg..huhuhu..next time mek pg mek belikan utk blogger semua k..

miss Fida said...

fariza: akulah wanita..aahhaha...alu teringat lagu ya kmk aih...yah..pa gik ..kita 2 beusaha utk menghabiskan kerja kita 2 n kembali seperti dulu..aih2..kmk asa ayat kita 2 ritok mesti ada knak mengenak ngan lagu owh..

Khairul Antasha said...

hello deng... semoga ktk terus tabah.. :)

bgus juak byk keja.. sik lah byk ms mikir hal nok menyakitkan..

knak terus melangkah juak.. sbb ktk masih ada family & kwn2... :)

miss Fida said...

Khairul antasha: hi dear...thanks for the support..

aok bena kata ktk..bila busy kita sik memikirkan glak...tpi agak tersentap juak lah bila family tyk ney "nya" lamak sik nampak..n kmk terus "speechless"...

ya..kita harus terus melangkah ke hadapan..bersama2 lah kita menjadi rakyat malaysia yg berwawasan 2020..ahaha..angollh kmk tok..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

ilek..ilek..jgn tensi-tensi molah kerja..hehehehe..
cute nya pusak ya..siap ada labtop sendirik gik ya =0).

miss Fida said...

kak vee; pusak nektok maju kak...dh pande main laptop..huhuhu