Wednesday, January 5, 2011

barang hantaran,,,

salam,
it just a short entry for this morning
aku just nak tanya kat korang semua yang kat kuching
for those yg dah ada experience bertunang n yg blom bertunang tpi pernah tgk
kat mane ade tempat yg murah n cantik utk buat hiasan hantaran bertunang ye?
kalau ade sila2 lah komen yea..

thank u in advance ye kawan2..:)


p/s: bukan saya yg nak bertunang yea..saya lambat lagi...ehehehe..;p

5 ♥Lovely words♥:

fLo said...

wahh...layout br...kacak!!!! suka2...hehehe...

brg tunang...mek xtauk...ctok tauk mek...heee..=p

miss Fida said...

flo; thank ux2... new year ya tek mek tukar layout ...eheheheh...

erm..mun kat cnun jauh glak..hua3..

Amni said...

dekat kampung boyan sia ada aie.. namanya daud.. cantik... mekrang salu kat sia jak... hehe...

miss Fida said...

amni:benakah?mintak contact no nya lok..yalah..mun dpt mek nak suruh urg perseorangan jak polah..sebab mun anta kedai mahal aih..hua3.

Ms Tikot said...

Kmk rasa mun gubah dirik pun brg2 hantaran ya murah agik. Kinek tok senang, byk brg pakei gubah ada dijual dkt India Street (FAH Company kedei nya kat tingkat atas)